top of page

Nog heel even...

Erg spannend allemaal. Zojuist bericht gekregen van de uitgever dat de boeken die ik via mijn site kan verkopen dinsdag 8 december aan huis geleverd worden. Daarna zullen ze ook in de winkels verschijnen, mogelijk eind van volgende week. Dus degenen die besteld hebben kunnen hun boek halverwege de week thuis verwachten of bij mij ophalen. Ik plan een ophaaluurtje op woensdagmiddag van 13-15 uur en vrijdagmiddag zelfde tijd. Geweldig bedankt voor de vele bestellingen die al binnen zijn. Doet me goed, deze betrokkenheid.

Ze werken hard ook bij de uitgever, normaal duurt zo’n proces veel langer en gaan er weken tot maanden overheen eer een boek op de markt ligt. Voor dit boek hebben ze een uitzondering gemaakt omdat het onderwerp zo relevant is en er mogelijk veel vraag naar is/komt. Ook voor degenen die in dezelfde situatie gezeten hebben als ons is dit boek zeker een aanrader. Sowieso voor alle zorgmedewerkers in de ouderenzorg: er zal veel herkenning zijn in de bepaalde situaties die ik beschrijf, dezelfde humor en ook allerlei grappige, moeilijke maar ook liefdevolle aspecten die je meemaakt wanneer je met ouderen werkt komen in dit boek naar voren en worden uitgelicht. Ik hoop dat dit boek jullie erg zal aanspreken en jullie zal helpen in een stukje verwerking van deze heftige coronatijd.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page