IN DE MEDIA

12-12-2020: ik sta in het AD!

Klik hier om het artikel te lezen!

artikel AD1.png
artikel AD2.png

15-12-2020: nieuwe voorraad

Heb weer een nieuwe doos boeken moeten bestellen, omdat alle 200 exemplaren verkocht zijn, binnen twee en een halve week. Top! Wat is dat hard gegaan, en wat een belangstelling! iedereen geweldig bedankt hoor. Het doet mij goed, maar ook mijn collega's en alle zorgmedewerkers. Ik zie het als een groot compliment en een stukje waardering voor ons prachtige werk binnen de zorg.

Jullie kunnen nog steeds een boek bestellen bij mij, je krijgt dan een gesigneerd exemplaar. Alvast hartelijk dank. Lieve groet, Maria

7-12-2020: ze zijn binnen!

Echt zoooooo gaaf dit: de boeken zijn gearriveerd!!! En wat een mooie uitstraling heeft het boek... Ben echt dik tevreden. Ik moet er 200 zelf verkopen (á 16,95 euro) dus als je nu via mijn website bestelt krijg je een gesigneerd exemplaar en kun je het boek a.s. woensdagmiddag tussen 13-15 uur ophalen bij mij thuis, Oost Voorgors 10 te Middelharnis. Wanneer dat niet lukt: ook a.s. vrijdagmiddag heb ik een ophaaluurtje, ook van 13-15. Alvast hartelijk dank voor jullie belangstelling en interesse. Hou van jullie!

4c30acde-4567-401b-8235-227aec9e7f6f-1.j

3-12-2020: nog heel even...

Erg spannend allemaal. Zojuist bericht gekregen van de uitgever dat de boeken die ik via mijn site kan verkopen dinsdag 8 december aan huis geleverd worden. Daarna zullen ze ook in de winkels verschijnen, mogelijk eind van volgende week. Dus degenen die besteld hebben kunnen hun boek halverwege de week thuis verwachten of bij mij ophalen. Ik plan een ophaaluurtje op woensdagmiddag van 13-15 uur en vrijdagmiddag zelfde tijd. Geweldig bedankt voor de vele bestellingen die al binnen zijn. Doet me goed, deze betrokkenheid. 

Ze werken hard ook bij de uitgever, normaal duurt zo’n proces veel langer en gaan er weken tot maanden overheen eer een boek op de markt ligt. Voor dit boek hebben ze een uitzondering gemaakt omdat het onderwerp zo relevant is en er mogelijk veel vraag naar is/komt. Ook voor degenen die in dezelfde situatie gezeten hebben als ons is dit boek zeker een aanrader. Sowieso voor alle zorgmedewerkers in de ouderenzorg: er zal veel herkenning zijn in de bepaalde situaties die ik beschrijf, dezelfde humor en ook allerlei grappige, moeilijke maar ook liefdevolle aspecten die je meemaakt wanneer je met ouderen werkt komen in dit boek naar voren en worden uitgelicht. Ik hoop dat dit boek jullie erg zal aanspreken en jullie zal helpen in een stukje verwerking van deze heftige coronatijd.

25-11-2020: dit is de flyer!

Vroegindeweij_Zuster_Flyer.jpg